Trækasser

Vi sætter en ære i altid at levere trækasser i god kvalitet til tiden. Vi har flere standardkasser på lager, men vi oplever ofte, at vores kunder gerne vil have kasserne tilpasset deres flasker og måske tilføjet et logo. Det hjælper vi naturligvis gerne med. Hos os kan du få kasserne leveret i den farve, du har lyst. Vi bejdser gerne dine trækasser sort, grå eller brun, men ønsker du en anden farve, kan det naturligvis også lade sig gøre.

På vores digitale printer har vi mulighed for at printe smukke flerfarvede logoer med fine detaljer eller måske et stort billede eller en fortælling om jeres historie. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Ønsker du et tryk i 1-3 farver, som virkelig står frem på trækasserne, har vi med vores serigrafitryk mulighed for at hjælpe dig med dette.

Som standard arbejder vi med trækasser, som har skydelåg eller todelt front, men lad dig endelig ikke begrænse af dette. Vi har igennem tiden leveret mange specialdesigns til kunder, som ønskede noget udover det sædvanlige.

Vidste du, at vi også laver trækasser til mange andre varer end vin og øl? Vi har blandt andet lavet kasser til marmelade, fisk, sirupper, krydderier, parfumer, kosmetik, cremer og mange andre.

Se vores forskellige typer

Trækasser

Alpha

Vores alpha-kasse gør det let for kunderne at pakke deres varer. Alle varerne lægges i kassen, og kassen…

Alsace Bourgogne

Alsace bourgogne er en model, hvor I selv sætter fronterne på, når jeres produkter er lagt i kasserne. Fronterne…

Bacchus

Vores bestseller med todelt front. Den øverste del af fronten skydes fast her hos os, og det nederste bundstykke…

Magnum

Magnum er et udtryk for flaskens størrelse, og disse kasser anvendes til vin eller champagne på 1,5 liter. Vi kan…

Øl

Ølkasser kan laves på mange forskellige måder. Vi har mange, som gerne vil have et fast håndtag med inddeling til…

Special

Passer dit produkt ikke i en af vores standardkasser? Så fortvivl ikke, for vi kan sagtens lave en kasse, som får…