Special

Vores special displays er udviklet i samarbejde med dig. Special er kendetegnet ved at være helt unikke i deres form og udtryk. Det vil sige, at de er lavet præcist efter dine ønsker og måske med inspiration, fra noget du har set på en messe eller et andet sted. Det kan også være, du bare har fået en god ide og ønsker at høre, om det kan lade sig gøre – det kan det oftest godt. 

Vi elsker, når I kommer med gode og sjove ideer til et fedt design på et display. Vi hjælper jer gerne i mål med jeres vision, så I får jeres produkter til at stå frem på en visuel, bæredygtig og holdbar måde. 

Vi udfordrer jer på jeres gode ideer og vil meget gerne være en sparringspartner, når vi sammen løfter jeres vision til virkelighed. Det meste kan lade sig gøre, så det gælder om ikke at holde sig tilbage. Vi sikrer, at bæreevnen og bæredygtigheden er til stede, når vi leverer det færdige produkt til jer. Ønsker du derfor et display udover det sædvanlige, skal du endelig ikke være bange for at tage fat i os.

Se vores forskellige typer

Special

Special 1

Special 2

Special 3