Diverse

Vi har mulighed for at specialdesigne jeres kasser, så de bliver helt unikke for jeres produkter. Ønsker I f.eks. en anden farve på kasserne, hjælper vi gerne med at bejdse, male eller lakere dem for jer. Tilføj en hank til kassen for at gøre det lettere for kunderne at bære på den. Og hvis der skal mere end 1 flaske i, kan det være en god ide med enten løse eller faste mellemlæg. Hvis I gerne vil have et råt look, kan vi brænde kasserne. Der findes mange muligheder, som får jeres produkter til at træde frem på hylderne.  

Diverse

Bejdse

Vores vandbejdse giver træet et smukt rustikt look. Som standard kan I vælge mellem farverne, brun, grå og sort, men vi skaffer også gerne andre farver hjem, hvis I ønsker dette. Når vi bejdser jeres trækasser eller display, dypper vi træet i vores store bejdsekar og lader dem tørre helt ud. Farven er nu ændret, og på den grå og brune bejdse ses træet struktur stadig tydeligt igennem bejdsen. Vores sorte bejdse er for jer, der ønsker et mørkt og stilrent look. Den sorte bejdse er tilsat olie, så den ikke smitter af, når man rører ved træet. 

Brænding

Denne metode giver jeres trækasser og displays et rustikt og råt look. Vi brænder alle ydersiderne inkl. låg/front. Det er stadig muligt at få tilføjet logo på kasserne.  

Lak

Vi sprøjtelakerer jeres trækasser eller displays, så de får et helt andet udtryk og bliver mere modstandsdygtige over for hverdagen. Skal produkterne fx stå i en detailkæde, kan dette være en god ide, så butiksmedarbejderne får lettere ved at tørre overfladerne af med en fugtig klud.  

Maling

Vi oplever flere og flere af vores kunder, som ønsker at få malet deres trækasser eller displays i fx firmaets logofarver. Vi sprøjtemaler gerne træet, så det får et eksklusivt look og står frem i butikkerne. Afslut malingen med en gang sprøjtelak for at gøre materialet ekstra modstandsdygtig over for slitage.  

Mellemlæg

Mellemlæg findes i mange forskellige modeller. Vi har mellemlæg i pap og krydsfiner. Mest populært er de faste mellemlæg, som opdeler kasserne efter flaskernes mål og sikrer, at de ikke klirrer sammen. Vi fræser riller i kasserne og hjælper gerne med at isætte de faste mellemlæg. Ønsker I i stedet løse mellemlæg, kan vi ligeledes hjælpe jer med dette.