Inspiration

I vores galleri nedenfor har vi samlet eksempler på løsninger, som vi har produceret for vores kunder. Du finder både eksempler på displays og specialløsninger til messestande. Lad dig inspirere og tøv endelig ikke med at give os et kald, hvis vi ligeledes skal hjælpe dig med dit næste projekt. 

Galleri

BIBS

BIBS får sine fine trædisplays produceret her hos os. Topskiltene er udskiftelige, så BIBS’ forskellige kampagner kan synliggøres på deres nuværende displays. Her vises deres dobbeltsidet KLIK-display til spyd. 

Ingredien

Ingredien efterspurgte et gulvdisplay med mulighed for branding, som var let at flytte rundt på for butikspersonalet. Ligeledes har vi produceret forskellige borddisplays samt søjler til udstilling af deres hårprodukter. 

Fischer

Fischer har med deres velkendte røde logo opnået optimal udnyttelse af brandingmulighederne på deres smarte KLIK-display. Displayene fragtes sætvis til Fischers lager og sendes derefter ud til diverse byggemarkeder. 

Rocks

Rocks udstiller deres velkendte Seger strømper på KLIK-displays med to sider, som tilmed er udstyret med hjul. Pladsen er udnyttet optimalt, så der kan være så mange spyd til strømper på displayene som muligt. 

Shatler's Cocktails

For Shatler’s Cocktails har vi produceret dette foldbare bord med 3 stole, som skulle passe ind bag en bil, således at deres personale kunne tage dem med rundt på diverse messer. 

Heave

Heave er helt nye på det danske marked, og deres vitaminvand skulle præsenteres med firmaets farver på Food Expo i Herning 2024. Hertil producerede vi et bord med skjulte hjul bag en sokkel samt 5 kasser med print, som repræsenterede deres forskellige smagsvarianter. 

Deli drengene

Deli drengene står for håndplukkede delikatesser af høj kvalitet. Netop derfor har de valgt at udstille deres produkter i vores stabile og bæredygtige KLIK-displays. Deli drengene har fyldt deres displays med branding, som sikrer blikfang og sørger for, at det kun er deres varer, der står på hylderne. 

Sea Me

Sea Me er indbegrebet af miljøvenlige produkter, og netop derfor vælger de også et bæredygtigt trædisplay med lang levetid til at udstille deres fine flasker på.