Displays

Med et display fra os er I sikret blikfang i butikkerne. Vi laver display i alle former og størrelser og hjælper jer gerne med at designe et, der passer perfekt til jeres udtryk. Vores display har stor fleksibilitet, og vi laver dem næsten altid helt unikke til jeres produkter. Skal der stå mange forskellige varer på hylderne? Intet problem – vi ændrer på afstanden mellem hylderne, så de er tilpasset jeres enkelte produkter.

Har I brug for at kunne skifte topskiltet ud? Så er vores smarte kliksystem helt sikkert noget for jer. Her samler I nemlig selv jeres display, som let klikkes sammen uden brug af værktøj eller skruer. Det giver jer mulighed for at sætte ét print på forsiden af topskilt og hyldefronter og et andet på bagsiden. Så kan I let skifte rundt mellem to forskellige budskaber i samme display.  

Vi tilpasser gerne jeres display, så de matcher forskellige pallers mål. Vi har ligeledes mulighed for at tilføje klodser, som fastgør dem til cheppaller eller kvartpaller, idet de klikkes ned i pallernes huller. Det giver ekstra stabilitet, så jeres varer altid bliver præsenteret bedst muligt ude i butikkerne. Vil I hellere køre palleløfteren direkte ind under displayet? Vi hæver benene på displayet, så dette er muligt.   

Vi bejdser, maler og lakerer gerne jeres display, så I får det præcis, som I gerne vil have det. Mange vælger et flot print i flere farver på siderne, som giver masser af branding og blikfang. Ligeledes er det populært at tilføje et topskilt, som er hævet op over produkterne og gør det muligt for kunderne at spotte varerne langt væk fra.  

Et display fra os er et udtryk for bæredygtighed, stabilitet, fleksibilitet og ikke mindst blikfang. Bliv inspireret af alle billederne herunder.

Se vores forskellige typer

Display

Basic

Basic er vores prisvenlige serie, hvor du virkelig får noget for pengene. Basic fås i 5 modeller, som hver især…

Borddisplay

Med et display fra os er I sikret blikfang i butikkerne. Vi laver display i alle former og størrelser og hjælper jer…

Klik

KLIK er vores udgave af et saml-selv display. Vi leverer alle delene til jer, og I klikker displayet sammen – let og…

Messestand

Vi oplever, at flere og flere af vores kunder efterspørger en bæredygtig messestand. Derfor tilbyder vi nu at stå…

Special

Vores special displays er udviklet i samarbejde med dig. Special er kendetegnet ved at være helt unikke i…