Print og tryk

Digital print

Med vores digitale printer får vi selv de mest detaljerede billeder frem på vores display og trækasser. Mange af vores kunder erstatter deres traditionelle papdisplay med trædisplay, som er mere bæredygtige og stabile. Men kunderne ønsker ikke at gå ned på branding, og dette løser vi let med vores digitale printer. Vi har mulighed for at printe store logoer, billeder, fortællinger eller andet på både display og trækasser.

Den digitale printer giver mulighed for at lave flerfarvede print med ubegrænsede detaljer.

Serigrafitryk

Vores gammeldags serigrafitryk er og bliver en favorit blandt vores kunder. Vi trykker alle delene i hånden, hvorefter de varmebehandles på vores båndvarmer. Her hærder trykket, så det står helt klart på både råt og bejdset træ og krydsfiner. Serigrafitryk er ideelt til jer, der ønsker et fremtrædende logo i 1-3 farver. Vi går aldrig på kompromis med farverne eller kvaliteten, og serigrafitrykket er virkelig med til at fremhæve brandingen på jeres display eller trækasser.  

Er I i tvivl om forskellen på serigrafi og digital print, sender vi jer gerne en prøve, så I selv kan vurdere, hvad der passer bedst til jeres udtryk.