Om os

Schreibers historie

Hvad kan vi?

Schreibers Packaging er en 3. generation familievirksomhed med base i Tørring, Jylland. Vi er stolte af at producere og levere trævarer til hele Europa. Vores virksomhed har gennem årene udviklet sig fra at være et lille møbelværksted til nu at producere vinkasser og displays i tusindvis. Schreibers Packaging drives i dag af Lars Schreiber, som har sin daglige gang i produktionen. For Lars er det vigtigt at have produktion, salg og udvikling under samme tag, fordi det giver mulighed for at følge de enkelte ordrer helt tæt. Fordi Schreibers Packaging er en familievirksomhed giver det en enorm sikkerhed i forhold til levering og kvalitet. Vi løfter i flok i både familien og den øvrige medarbejderstab – og det er vi virkelig stolte af.

Vi arbejder udelukkende med FSC certificerede træleverandører. På den måde er vi med til at sikre bæredygtige skove til nuværende og fremtidige generationer.

Vores mål er altid at give jer det bedst mulige produkt. Derfor stræber vi efter en tæt kundekontakt, som minimerer fejl og sikrer unikke og specielle løsninger hver eneste gang. Vi byder jer gerne indenfor til en kop kaffe og en rundtur for at se, hvad vi kan.

Velkommen til vores familievirksomhed.  

Hvem er vi?